Que és Azure?La seva aplicació. El seu marc. La seva plataforma. Tot s'hi val.

La seva aplicació. El seu marc. La seva plataforma. Tot s'hi val.

Microsoft Azure és un conglomerat de serveis integrats en el núvol (anàlisi, processos, bases de dades, mòbils, xarxes, emmagatzematge i Web) que creix cada dia, per moure amb més rapidesa, arribar més lluny i estalviar diners. Això és el que pot fer amb Azure ...

Aconsegueixi major productivitat

Qualsevol desenvolupador o professional de TI pot ser productiu amb Azure. Les eines integrades, les plantilles precompiladas i els serveis administrats faciliten en gran mesura la compilació i administració ràpides d'aplicacions empresarials, per a mòbils, web i Internet de les coses (IOT), usant els coneixements que ja té i les tecnologies que ja coneix.

Utilitza una plataforma de servei en el núvol oberta i flexible

Azure admet la major selecció de sistemes operatius, llenguatges de programació, marcs, eines, bases de dades i dispositius. Executeu contenidors de Linux amb integració de Docker; compili aplicacions amb JavaScript, Python, .NET, PHP, Java, NODE.JS; creu back-ends per a dispositius amb iOS, Android i Windows. El servei al núvol d'Azure admet les mateixes tecnologies en les que ja confien milions de desenvolupadors i professionals de TI.

Amplieu la seva TI existent

Alguns proveïdors de serveis en el núvol obliguen a triar entre un centre de dades del client i el núvol. No és el cas en Azure, que s'integra fàcilment amb el seu entorn de TI actual a través de la major xarxa de connexions privades segures, solucions de base de dades i emmagatzematge híbrids, així com funcions de residència i xifrat de dades, de manera que seus recursos romanen just on els necessita. I, amb Azure Stack, pot incloure el model de desenvolupament i implementació d'aplicacions de Azure en el seu centre de dades. Les solucions de núvol híbrida d'Azure ofereixen el millor de tots dos mons: més opcions de TI, menys complexitat i menys costos. Aquest és el motiu pel qual és un dels millors serveis d'informàtica en el núvol disponibles.

Escale d'acord amb les seves necessitats, pagui per ús

Els serveis d'Azure de pagament per ús es poden escalar o reduir verticalment amb rapidesa per adaptar-se a la demanda, de manera que només paga pel que utilitza. La facturació per minut i el compromís d'ajustar-nos als preus de la competència per als serveis d'infraestructura més populars, com a procés, emmagatzematge i ample de banda, fan que sempre obtingui la millor relació qualitat-preu.

Protegeixi les seves dades

Sabem que algunes organitzacions estan encara receloses del núvol. Aquest és el motiu pel qual Microsoft ha adoptat un compromís líder en el sector de protegir les seves dades i la seva privacitat. Vam ser el primer proveïdor de serveis en el núvol reconegut per les autoritats de protecció de dades de la Unió Europea pel nostre compromís de complir l'exigent legislació de la UE pel que fa a privacitat. Microsoft va ser també el primer dels principals proveïdors de serveis en el núvol en adoptar el nou estàndard internacional de privacitat en el núvol, ISO 27018. També vam crear Azure Government, una versió independent de Azure dissenyada per complir els rigorosos requisits de compliment de les agències públiques dels Estats Units.

Executeu les seves aplicacions en qualsevol lloc

Com el millor servei en el núvol de Microsoft, Azure s'executa en una xarxa mundial de centres de dades administrats per Microsoft en 32 regions, és a dir, més països i regions que Amazon Web Services i Google Cloud junts. Aquesta superfície mundial de ràpid creixement aporta munts d'opcions per executar aplicacions i assegurar un gran rendiment per al client. Azure és també el primer proveïdor de núvol multinacional a la Xina continental.

Prengui decisions més intel·ligents

Els serveis d'anàlisi predictiu d'Azure, com Machine Learning, Cortana Analytics i Stream Analytics, estan redefinint la intel·ligència empresarial. Prengui decisions més intel·ligents, millori el servei als clients i tregui partit a les noves possibilitats de negoci de les dades d'Internet de les coses, ja siguin estructurats, no estructurats o de streaming.

Compti amb un servei en el núvol de confiança

¿No està segur de com triar un proveïdor de serveis en el núvol? Des projectes petits de desenvolupament i proves fins llançaments internacionals de productes, Azure està dissenyat per controlar qualsevol càrrega de treball. Més del 66% de les companyies de la llista Fortune 500 confien en Azure, ja que ofereix serveis amb Acords de Nivell de Servei de categoria empresarial, suport tècnic ininterromput i supervisió contínua de l'estat dels serveis. Entre els clients es troben Skanska, Heineken, 3M, Dyson, Paul Smith, Mazda, GE Healthcare, Trek, McKesson, Milliman, Towers Watson, NBC Sports, TVB i molts, molts més.

Feu una estimació de la seva facturació mensual amb la nostra calculadora de preus i mantingui un seguiment de l'ús real de la seva compte i la seva factura, en qualsevol moment des del portal de facturació. Configureu alertes de facturació automàtiques per correu electrònic per rebre una notificació si la despesa sobrepassa una quantitat especificada.

 

Calculadora de preus

Microsoft Azure permet implementar infraestructures i serveis amb rapidesa per satisfer totes les seves necessitats empresarials. Podeu executar aplicacions basades en Windows i Linux en 32 regions de centres de dades de Azure, ofertes amb contractes de nivell de servei de nivell empresarial.
• Sense costos per avançat
• Sense tarifes de cancel·lació
• Pagui només pel que fa servir
• Facturació per minut

Demana'ns consell i ajuda omplint el formulari de contacte

 

Si quieres estar a la última
Subscríbete a nuestra newsletter
Segueix-nos